2015. szeptember 27., vasárnap

Epilógus

Sziasztok drága olvasók! :)
Elérkeztünk az epilógushoz, és fú. Nem is tudom mit mondjak. Szeretnék megköszönni nektek mindent, ha nincs a blog, nem ismerem meg a két legnagyobb besztimet, Annát is Lizát. Barbyval nem lennék ilyen jóban, Lylát nem tettem volna directionerré, és nem lenne 141 lelkes olvasóm, akiket mindennél jobban imádok. Hamarosan érkezek egy összegző bejegyzéssel, néhány infóval a második évadról, mert igen lesz második évad! :) Köszönök nektek mindent, ha esetleg ezt elolvastad, vagy nyomod követted a történetet, egy szívet írj kommentbe, hogy lássam, mennyien vannak itt velem a végénél :') természetesen nem kötelező, szeretek mindenkit, jó olvasást! :)
Nem tudom, it írjak, imádlak titeket, nélkületek egy senki lennék <3






Drága Angyalom!


Gondolom értetlenül olvasod ezeket a sorokat, melyeket kézzel írtam neked. Éjszaka lehetetlen volt számomra az alvás, mert tudtam, hogy az az utolsó együtt töltött éjszakánk. Hát, leültem, hogy tisztázzam magamban, és benned ezt a rengeteg kérdést. 
Először is, tisztázni szeretném, hogy te vagy a legfontosabb ember az életemben. Nélküled egy senki voltam, és újra az leszek, ha nem leszel mellettem. Előtted az életemnek nem volt értelme, de veled az oldalamon megtaláltam ennek a világnak a szépségeit. Tudom, most utálsz, és valószínűleg kiszakítottad a nyakláncot a nyakadból, de kérlek, ne tedd, ha szeretsz. Amint visszajövök, újra előröl kezdünk mindent, és mi leszünk a legboldogabbak a világon. Ne hibáztasd magad. Hibáztass engem.
Mert túl gyáva voltam az elején és magamnak sem mertem bevallani, hogy szükségem van rád. Hogy nélküled egy senki vagyok, te aranyozod be az unalmas hétköznapjaimat. 
Nem fogom visszaolvasni, mit írtam, mert összefolynak a szemem előtt a sorok. Túl gyenge vagyok ahhoz, hogy itt maradjak veled és megvédjelek. Pedig csak egy erős karra lenne szükséged, ami minden este álomba ringat, és megvéd a külvilágtól, Lanától, és minden mástól. Képtelen vagyok egyedül kivívni ezt a harcot, még úgy sem fog menni, ha mellettem vagy. Tisztáznom kell dolgokat, és ha azt akarom, hogy túléld akár a holnapot, békén hagyni. Az eleje borzasztóan nehéz lesz számomra. Minden egyes tárgyról te fogsz eszembe jutni, bárkire ránézek, valamit találni fogok benne, ami rád emlékeztet. Pontosan ezért kell jó messzire elmennem, elfelejteni a családomat, a barátaimat, mindenkit, akivel valaha is beszéltem. 
Ne sírj. Idővel könnyebb lesz. Nem merek hátranézni rád, mert szeretlek. Tudom, nem hiszed el, pedig kellene. Minden egyes együtt töltött pillanat lepereg a szemem előtt. Tudod, olyan ez az érzés, mielőtt meghalsz. Az életed lepereg a szemed előtt, de nekem csak a közös emlékeink maradtak. Nem tudok nem gondolni a csókjaidra, az érintéseidre, és amikor tükörbe nézek, egyből megakad a szemem azon a szívás nyomon, amit két napja hagytál a nyakamon. Mert ez vagy te, ezt váltod ki belőlem. Amint rád nézek, a szívem hevesebben kezd verni, elvesztem az eszem, és másra nem tudok gondolni. Olyan ez, mintha mikor veled vagyok, csak te léteznél. És imádom ezt az érzést, mert te jelented számomra az otthont, ami megvéd a kinti világtól. Te jelentesz számomra mindent...
Már előre elmondom, hogy én vagyok a világ legnagyobb barma, amiért elhagylak téged. Ne sírj, kincsem. Találni fogsz valakit, aki ezerszer jobb nálam. Aki erősebb, mind lelkileg, mind fizikailag. Akinek nem lesz őrült exbarátnője, aki az életedre törne. Aki egyszerűen csak úgy szeret, ahogy vagy, és aki nem hasonlít rám. Csak ennyit kérek. Számomra az lesz a legnagyobb boldogság, ha te megtalálod a tiédet. Találj egy fiút, akivel boldognak érzed magad, költözz össze vele, házasodjatok össze, és szülj neki gyereket. Éld úgy az életed, mintha én sose léteztem volna, zárd ki ezt a nyarat a fejedből, és kezdd teljesen előröl. A házat rád hagyom, ha úgy akarod, add el, vagy maradj itt. Számomra az lenne a legjobb, ha minden egyes közös pillanatot kitörölnék, de nem tehetem. Mert ha ezt tenném, azzal az életem értelmét veszíteném el, aki te vagy. Egyszerűen képtelen vagyok erre. Túl kevés időt tölthettem veled, de ezalatt az idő alatt, bearanyoztad az összes napom. Minden reggel rád gondolva ébredtem, minden este te jelentél meg a szemem előtt, mikor alvásra hajtottam a fejem. 
Három hónap. Csak ennyi jutott. nekünk.  Életem legszebb három hónapa, ami még a halálos ágyamon is eszembe fog jutni. Minden éjjel a gyönyörű nevetésed fog álomba siratni, a gyönyörű hajad, a puha bőröd, a mélykék szemeid, a tökéletes alakod, minden, amit szeretek benned.
Sose mondtam még ilyet lánynak, de szerelmes lettem beléd. Beléd, minden egyes mozdulatodba, pillantásodba, érintésedbe, arcodba, mindennel együtt elfogadtalak, és szeretlek. Mosolyogva, könnyes szemmel írok most neked. Mert olyan nehéz ez a búcsú, és fogalmam sincs, mit írjak neked.
Mikor először megláttalak, ott feküdtél az autóm előtt, karcolásokkal tele, mégis, gyönyörűen. Egyszerűen abban a pillanatban megfogtál, éreztem azt a bizsergést a szívemben, amit mindig, mikor veled vagyok. Mikor először rám néztél azokkal a gyönyörű szemeiddel, a lábaim megrogytak, és mikor először ejtetted ki a nevem, a szívem hevesen vert. Igen, fiú létemre leírtam, kigondoltam mindezt, mert tudom, hogy éppen folynak a könnyeid.
Mikor elvittelek ebédelni, és kiszaladtam a mosdóba, az csak azért volt, mert képtelen voltam a közeledben maradni. Nyugodtnak próbáltam tűnni, igyekeztem mindig melletted állni, de sokszor volt olyan, hogy az agyam átvette a szívem felett az irányítást, és nem voltam melletted. Minden egyes elvesztegetett percet sajnálok, és ha tehetném, bepótolnám őket. Az első pillanattó kezdve az ágyamban kellett volna aludnod, édes szavakat suttogtam volna a füledbe, és ezerszer elmondtam volna, hogy szeretlek. De nem tettem, és ezért én vagyok a hibás.
Mikor először aludtam veled, a szívem ki akart ugrani a helyéről, ami borzasztó cikin hangzik. De melletted még a legnyálasabb szerelmes szövegeket is elmondanám, ha szeretnéd. Mert te vagy a mindenem.
Nem tudok másra gondolni, csak a holnap estére. Mikor egyedül alszok majd az idegen ágyamban, az új lakásomban, nélküled. Két hete döntöttem el, mikor szakítani akartál, hogy kilépek az életedből. Hülye voltam. S miután újra visszafogadtál, elfeledkeztem róla. Este jutott eszembe, és végiggondoltam dolgokat. Jobb lesz neked nélkülem. Boldog életet kell élned. Látom magam előtt, ahogy azt suttogod: "De veled lenne boldog életem...". Shh, kicsikém, nincsen semmi baj. Nem kell sírnod. Mert örökre ott leszek a szívedben, bármennyire is azt akarom, hogy elfelejts. Én se foglak tudni, hiszen minden egyes minden, minden egyes percben rád gondolok. Egyszerűen az életem részese lettél, bármennyire is szeretném az ellenkezőjét.
Hogy miért? Mert akkor kevesebbet kellene szenvednem az elkövetkezendő években. Igen, évekre hagylak el, és jelen pillanatban, bármennyire is nehéz, úgy gondolom, sosem térek vissza. Kérlek, fogadd el a döntésem, és ne próbálj meg keresni. Telefonszámot változtatok, és teljesen kilépek az életedből. Niallnek minden hónapban egyszer küldeni fogok egy levelet, de rólad semmit sem fogok kérdezni, és elvárom, hogy a válaszban se említsenek meg. Egyszerűen azt akarom, hogy lépj ki az életemből, mert neked így lesz a legjobb. Ha nem teszed meg, téged megölnek, én pedig belehalok, és követlek  a halálba. Mert ez a szerelem, nem? Sosem bírnám elviselni, ha történne veled valami. Azt akarom, hogy legyen melletted valaki, valaki aki megvéd, mikor én nem tudlak. Meg kell ígérned ezt nekem, csak ezt szeretném.
Ne gondolj rám. Zárj ki a fejedből. Felejtsd el, hogy Harry Styles valaha is létezett.
Te egy gyönyörű, csodálatos nő vagy. És én vagyok a világ legszerencsésebb embere, amiért a magaménak tudhatlak. Nem várhatsz rám. Családot kell alapítanod, boldognak kell lenned. Csak ezt kérem tőled.
Tudod mi a vicces?
Vettem neked egy gyűrűt. Meg akartam kérni a kezed. Pontosan azon a napon, mikor kijelentetted, hogy megcsallak. Összetörtem, belülről haldokoltam. Mert szeretlek. És sosem bírnám ki, ha elveszítenélek. Így megelőzöm a dolgokat, és elhagylak. És mindezt azért teszem, mert szeretlek.
Ha egyszer visszatérek, és újra kezdjük, akkor feleségül veszlek. Esküszöm, feleségül veszlek, és elköltözünk innen. Mert veled akarom leélni az életem, bárki bármit mondhat.
Tudom, azt írtam, felejts el. De most, mégis arra kérlek, hogy a szíved mélyén mindig tudd, ki vagyok. Esküszöm, öt éven belül visszatérek hozzád. Öt év sok idő, tudom. De ne sírj. Hamar el fog repülni, ha nem gondolsz rám minden nap. Nehéz lesz. Nagyon nehéz lesz. De tovább kell lépned. Ha nem teszed meg, össze töröd a szívem. A kedvemért, tedd meg.
Pasizz, járj bulikba, éld az életed. Én is ezt fogom tenni, mert bármit megtennék azért, hogy túllépjek rajtad. De lehetetlen lesz. Mert te vagy a mindenem.
A gyűrűt itt hagyom neked. Vedd fel, ha emlékezni akarsz rám, de ki is dobhatod, vagy el is adhatod. Megértem, ha haragudni fogsz rám, mert én is ezt tenném. De azt akarom, hogy gyűlölj. Mert akkor biztos, hogy tovább lépsz.
Szeretlek. Szeretlek. Szeretlek most, szeretlek holnap, szeretlek mindörökké. Ezt jegyezd meg. Te vagy az első lány, aki elcsavarta a szívem, fejem, lelkem, és mégis, most érzem, hogy igazán élek. A sorok összemosódtak a könnyeimtől, de remélem, el tudod olvasni őket. Csak azt jegyezd meg, hogy szeretlek. És sose felejtsd el.
Most, az utolsó sorokat írom, és visszafekszem melléd, hogy legalább az utolsó estémet veled tölthessem. Bármi történjen, örökre a szívedben leszek, és veled. A nyakláncodat, ha akarod, tépd le, de addig hord, ameddig szerelmes vagy belém. Ez az utolsó kívánságom hozzád.
Amint visszatérek, hatalmas lagzit csapunk, de ha nem vársz meg, akkor is megértelek. Csak tudd, hogy szeretlek. Életem minden egyes napján szeretni foglak, egészen halálomig, és azután is.
Örökké a szívembe zártalak, Angyalom, és mindig szeretni foglak.


Örökké szeretni foglak:


A Te Harryd

46 megjegyzés:

  1. Már megint egy rész amin elképesztően sírok.

    VálaszTörlés
  2. Imádom! :') Csak ennyit tudok rá mondani. <3 :') #HangelForever

    VálaszTörlés
  3. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Ez annyira...na jó,most sírok,szóhoz sem jutok.💗

    VálaszTörlés
  4. ❤❤❤❤❤❤❤❤Ez egyszerűen....csodálatos lett,és már bőgök egy ideje.Annyira Angelnek érzem magam,ami lehet nem normális,de hihetetlen mennyire átérzem a történetet!💗

    VálaszTörlés
  5. ❤❤❤❤❤❤❤❤Ez egyszerűen....csodálatos lett,és már bőgök egy ideje.Annyira Angelnek érzem magam,ami lehet nem normális,de hihetetlen mennyire átérzem a történetet!💗

    VálaszTörlés
  6. ❤❤❤❤❤❤❤❤Ez egyszerűen....csodálatos lett,és már bőgök egy ideje.Annyira Angelnek érzem magam,ami lehet nem normális,de hihetetlen mennyire átérzem a történetet!💗

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Oh my god!Ez a reakcióm olyan mintha én lennék agel érzem,hogy mit érez,pedig nem egy valós személy,Harry levele pedig..mit mondjak..
    Már nagyon izgatottan várom a második évadot!:*
    Xx
    KK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat <3
      Igyekszek vele! :)

      Törlés
  8. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Fantasztikus lett. Imadas😘

    VálaszTörlés
  9. Istenem.
    Nem tudok mit irni.
    Zokogok.
    Ez egyszeruen csodalatos.
    Xx.Aurora

    VálaszTörlés
  10. Kedves,drága imádott Rosám!
    Próbálok írni egy pár normális mondatot hozzád ,de ez lehet ha nem fog menni nekem ebben a percben.Amikor jött az értesítés facebookon ,hogy feltetted a részt,egyből jöttem be a szobámba ,hogy egyedül legyek míg olvasom ,mert tudtam ,hogy nem úszom meg könnyek nélkül.Hát ebből az lett ,hogy már az első pár sornál kezdtek csorogni a könnyeim,és egyre több és több lett,így én nem az egereket itatom ,hanem az elefántokat kb.(igen,még mindig iszonyatosan zokogok).El sem hiszem ,hogy már vége ennek a blognak(1. évadnak),hiszen most volt ,hogy a bloghoz csatlakoztam(8.fejezetnél csatlakoztam).Valaki ajánlotta ,már nem emlékszem arra ,hogy ki volt ,csak arra ,hogy egy csopiba írtam ,hogy küldjenek jó blogokat,amiknek érdekes ,izgalmas a cselekményszála.Hát ez több volt az érdekes és izgalmasnál.Ez valami elmondhatatlanul tökéletes volt.Már a prológusnál megfogott a történet és hát még mindig itt vagyok és olvasom(sok blogot hagytam abba ,unalmassága miatt,na itt ilyen problémák nem akadtak ) Már nagyon kiváncs vagyok a 2.évadra.Bár egy-két dolgot mondtál ,de az akkor sem az ,mint ha olvasnám az egész részt.Sok türelmet az előreíráshoz és álmodozz sokat! :) Remélem a szünet alatt azért beszélünk még :DD Nagyon nagyon szerizlek Rosaa❤❤❤Puszikaaa❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa ! :)
      Neked adom a leghosszabb komment díjat :DDD wow :O
      Bementél olvasni, mert tudtad, hogy sírni fogsz? :') Istenem <3
      Az elenfántokat itatod? :D Ez milyen jól hnagzik már
      Esküszöm felhasználom valahol:D
      A 8. fejezetnél? :') akkor már jó régen itt vagy köztünk :)
      Azért, nem volt tökéletes. Rengeteg dolgot másképp csinálnék, ha újra kezdhetném :)
      Nagyon szépen köszönöm <3

      Törlés
    2. Köszönöm a díjat,ez igen megtisztelő :D Már megölt a kívancsiság ,ezért muszáj volt beleolvassak :D Milyen 8. fejezet halljaam?? ^^ És nekem igenis tökéletes volt ❤❤❤ All the love .xx

      Törlés

  11. Megsirattál...de várom a második évadot! :) Ugye Harry visszajön? Ugye vissza...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm <3 Erre a kérdésre majd a második évad válaszol :')

      Törlés
  12. Istenem. Alig láttam valamit a könnyeimtől. Zokogtam. Megint megsirattál. Az elejétől veled vagyok, bár párszor elhagytad a blogod. Mit mondhatnék? Szörnyű. Annyira borzasztóan jó rész lett. Nem lehet mindig minden "happy". Imádom a történetet, kár,hogy már az első évad végén vagyunk. Mikor Harry elütötte Angelt, vagy mikor, ah annyi jó rész van, sőt mindegyik az. De mindegyik közül ez lett a legszomorúbb. Egyiken sem írtam úgy mint ezen, zokogtam. De végén mosolyogtam hisz "Héj, jön a 2.évad!" Jutott eszembe, és igen már alig várom,hogy a kicsi Angelről vagy Harryről olvashassak. Nagyon várom a következő évadot!
    Fantasztikus a történet.
    xoxo Dóra. ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Igyekeztem egy élethű sztorit írni, hiszen nem minden abból áll, hogy a szereplők összejönnek, és addig élnek amíg meg nem halnak :')
      Köszönöm :') Igen, érkezik a második évad :')
      Köszönöm <3

      Törlés
  13. Utállak de most komolyan ilyet csinálni te kis szenya!!!! Szegény Angel terhes te meg elszakítod tőle Harryt hát hol van ez rendben??? Probálom gyözködni magam h lesz 2. Évad de nem segít most nagyon mérges vagyok rád!!! Szóval ha kiakarsz békíteni gyorsan takod a következő részt!!!
    Am Harry olyan kis nyálas volt de ez se segít! Ez így nem oké!!!
    Ui.: Gyorsan akarom a folytatást mert berágok végérvényesen!
    -FS

    VálaszTörlés
  14. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
  15. Erre nem tudok mit mondani!!! Annyira tudtam, éreztem, hogy elmegy, de nem akartam hogy tényleg elmenjen!!! Itt fekszek az ágyamban és alig látok annyira sírok!!!
    Minél hamarabb folytasd, mert belehalok a várakozásba!! :-*
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érezted? :) Jók a megérzéseid :')
      Köszönöm <3

      Törlés
  16. Nagyon szép rész lett ismét. Úgy értem fogalmazás terén. Nagyon tehetséges vagy. ❤❤

    VálaszTörlés
  17. Mikor lesz tovább?

    VálaszTörlés
  18. Jo lett!!
    Csak egy gondom van!!
    Harrynek miert kellett elmennie!!!!!:(
    Siess a kovivel es nekem hazz jojjon visszafele de gyorsan!!!
    Puszi R~^*

    VálaszTörlés
  19. Most Harrytol idezek...: nem birom elolvasni az irasodat a konnyeimtol:') most akkor mivan???? Miert akarnam Angelt megolni vagy inkabb ki:DDD?? Ne legyen az h mire Harry visszajon a gyerekuk mar nagy lesz:') csak azt ne:// iszonyatosan jol irsz es varom a 2. evadot:*♥♥♥

    Niki xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! :)
      Most sok a kérdésed, de a második évadban választ kapsz mindenre! :)
      Köszönöm <3

      Törlés
  20. Rosolya most aztan nagyon megsirattal:(((
    A szivem szakad meg, h ilyen jol irsz:') <3
    Varom a 2. Evadot!!!! <3

    VálaszTörlés
  21. Sosem szerettem olyan blogot olvasni, ami még nincs befejezve, vagy nem a vége felé tart. Már régen rátaláltam a blogodra, de nem keztem el olvasni, annak ellenére sem, hogy sokan mondták, milyen jó.
    Már az első fejezetektől kezdve, tudtam ez egy igényesen megírt, csodás blog lesz.
    És most a vége.....
    Nem is tudom elmondani, mennyire megszerettem ezt a történetet.
    Várom a 2. évadot, és azzal nem fogok várni, hogy befejezd.
    Egyszerűen imádom :)
    Nagyon várom :)
    <3 <3 <3
    D.

    VálaszTörlés
  22. ❤❤❤❤❤
    Úristen
    Na jó
    Ez
    Fuu
    OMG
    Jól vagyok xd
    Alig kapok levegőt
    Könnyezek
    Miért? :'(
    Ahh
    Nagyon nagyon nagyon imádom *o*
    Siess a 2.évaddal :')
    All the love xx

    VálaszTörlés
  23. Ezt nem lehet! Nem lehet így vége! Egyszerűen hülyeség az ok amiért Harry elhagyta Angelt! Ha engem így itt hagyna egy levélel én is darabokra törnénk! 😭
    Nem tduom honnan vott erőd megírni ezt a részt, de nekem biztos nem lenne! :') Már most nagyon várom a 2. évadot! Siess, kérlek! <3
    Ölelés, ~Bethany ♥♥♥

    VálaszTörlés
  24. :'( ezt nem tudom elfogadni..higy lehet ennek ilyen vége?! Mikor jön a 2. Évad? De a szívem mélyén remélem hogy visszajön Harry! :'(
    Sírva olvastam el ezt az egészet remélem a második évad happy lesz és Herryvel!

    VálaszTörlés
  25. Körülbelül két napja fedeztem fel ezt a csodálatos blogot.
    Nagyon sok könyvet-, és blogot olvastam. De még egyiken sem sírtam.
    Ezen sírok.
    Esküszöm, írókat szégyenítesz meg, ilyen szép történettel.
    Mit mondhatnék?
    Teljesen átéltem. Csodálatos az egész.
    Én már a 38. fejezetben kezdtem el aggódni. Hát volt okom. A 39. fejezetet már könnyeimmel küszködve olvastam. És mi volt most? Már a megszólításnál kicsordult az első könnycsepp.
    Nagyon nagy tehetséged van az íráshoz. Rengeteg könyvet olvastam. Erre ez a blog.. Jobb, mint egy jött-ment tiniregény a könyvespolcomon. Ha könyv lesz belőle, remélem én leszek az első vásárló, aki keze között tudhatja ezt a történetet, nyomtatott formában.
    Hosszúra sikeredett véleményem kifejező volt úgy gondolom. Már nem, de holnap kezdem a 2. évadot. Félve fogok neki kezdeni, mert fogalmam sincs mit várjak tőle.

    Nagyon sok szeretettel: Dotina

    VálaszTörlés