2015. október 5., hétfő

Első évad? Végee

Sziasztok! :)
Mint mindenki látta, hivatalosan is vége az első évadnak! Köszönöm, hogy velem voltatok ezalatt az idő alatt velem voltatok, és küldök mindenkinek egy virtuális ölelést! :)


És akkor, már felvállalom, hogy igen, lesz második évad! Az időpontot még nem tudom, viszont 1-2 hónapon belül számíthattok rá. Igen, írom a második évadot, már 6 rész teljes egészében meg is van, bár ne az első évadhoz hasonló dolgokra számítsatok. Rengeteg hibát vettem észre így visszaolvasva pár részt, eléggé a Hangel szálat vittem előre, és arra koncentráltam, és így eléggé unalmasra sikeredett pár rés. A második évadban igyekszem több mellékszereplőt is bevenni, és az évadban már egy szerelmi háromszög féleséget is észrevehetünk, de nem erre alapul az évad. Hát akkor mire? Arra, hogy Angel és Harry hogyan nőttek fel a szülőségre, egyáltalán megértek-e hozzá eléggé. 
Az évadban fontos szerepet kap a kisbaba, akinek a neve ugyan még nem hivatalos, mégis már szinte mindenki tudja. 
Továbbá új szereplők is bejönnek a képbe, mint mondtam, megismerjük Angel új oldalát, Harry legromantikusabb cselekvései is ebben lesznek, valamint komolyabbra fordulnak a dolgok Niall és Sophia részén is. 
Kiderülnek Harry távozásának valódi okai, amelyeket a levélben elfelejt megemlíteni, mi is történt pontosan azalatt az egy év alatt Angellel, de még fontosabb, hogy Harrycel. Milyen új arcok térnek vissza az életéből, melyeket minél jobban szeretne eldugni, de nem sikerül neki.
Angel talán új, sokkal megbízhatóbb srácot is megszeret, ami miatt problémák lesznek? És mi van akkor, ha Harry újra el akar menni egy félresikerült este után?
Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz a második évadban, ami remélhetőleg hamarosan itt lesz :)


És akkor, egy kis statisztika.
A blogon jelenleg 143 feliratkozó van, akiket imádok, és köszönöm nekik <3 150 olvasónál egy újabb Harry szemszöges különkiadással térek vissza, ami még fogalmam sincs, miről fog szólni. Remélhetőleg az egy évről...


Azt hiszem, talán így lehet a legjobban látni a mai statisztikát, és minden egyebet. És akkor, válaszolok

Kiderül pontosan, hogy Harry miért ment el? 
- Kiderül természetesen.
Hány részes lesz a 2. évad?
- 40, hasonlóan az elsőhöz :)
Mi a kedvenc zenéd (fura kérdés XD)
- Most az Infinity :) És a Last First Kiss. És a Half a heart. És a Drag me Down. És a Better Than Words. És igen, még sok XD
Mikor indul be a második évad? 
- 1-2 hónapon belül :)
Ki lesz a gyerek keresztapja/keresztanyja?
- Hát. Nem tudom. :D
Mikor jön már a második évad?
- 1-2 hónapon belül :D


És azt hiszem, ennyi :) Hamarosan második évad! :)

6 megjegyzés:

  1. Szia drága! :3

    Akkor áll meg a talalka? :3 egyébként imádtam. Kiváncsi vagyok, de nagyon, miért ment el Harry, es hogy miért nem hereltethetem ki. :")
    A kisbaba nevet en meg nem tudom!!!!!!! Valaki pótolja pls :(

    Ízelítőt kapunk hamarabb? Csak mert egy két hónap az rohadt hosszú idő :(

    Hatalmas ölelés,
    Brynn :*

    VálaszTörlés
  2. Ez az elso hozzaszolasom :) szoval: IMADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM a blogot , meg eletemben nem olvastam ennyire jo blogot es mindenkinek ajanlom aki keres ilyeneket ... kivi vsgyok mindenre ....a baba nevere, hogy mert ment el Harry , mi lesz Niall-ekal,lesz-e nekik is babajuk, stb stb . Lehetne meg sorolni a vegtelensegig, de egy a lenyeg varom a folytatast es imadom ezt a blogot es nem egy olyan resz volt amin sirtam(csak ugy zarojelben megjegytem , hogy en nem vagyok az a nagyon siros tipus) . :* :* :* puszi

    VálaszTörlés
  3. Nem bírok olyan sokat várni,de szerintem ezzel mindenki így van..:/
    Xx
    KK

    VálaszTörlés
  4. Miért kinzol minket ??? 1-2 hónap, én tuti bele fogok halni

    VálaszTörlés
  5. :O 1-2 hónap?!?!?!? Hogy fogom én addig kibírni Hangel nélkül?!? :DD Siess a kövi évaddal! ;)
    xoxo.Hope~

    VálaszTörlés