2015. június 29., hétfő

Huszadik

Sziasztok, rózsácskák! :)
Igen, egy újabb résszel érkeztem, ami már a 20. El sem hiszem, hogy idáig eljutottunk, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy sikerült. 
Szeretném megköszönni a 83 feliratkozót, sose gondoltam volna, hogy egyszer ennyi lesz. Mindig meg tudtok lepni, ami most is sikerült... :') 
Köszönöm, hogy vagytok nekem! :) 
Jó olvasást szeretnék kívánni ehhez a részhez is! :)




A saját ágyamban ébredni a lehető legjobb dolog a hét után.
Tegnap, éjfél körül érkeztünk haza, így miután Harryt kidobtuk a háza előtt, egyből bedőltem az ágyba.
A búcsúzás volt a hét legrosszabb pillanata. Ahogy apa a keblére ölelt, és mikor Sophia könnyes szemmel bámult rám, nem akartam hazajönni. De sajnos muszáj volt, és bár nagyon jól éreztem magam Harryvel és velük, viszont anya és a bátyám hiánya már kicsit kezdett felemészteni.
De bármit is tett Aaron, a bizalmam még nem teljesen az övé. Sokszor belegondolok abba, hogy miket  is tett velem, és ez tökéletesen elég arra, hogy minden belevetett reményem elszálljon. De az emberek tudnak változni, reménykedem benne, hogy neki is sikerül. Talán az az új lány majd jobb útra tereli...
Tehát, visszatérve, mikor elbúcsúztunk, megígértem Sophiának, hogy hívni fogom. Vagy ha én elfelejtem, ő hív, és majd az esküvőre is várnak, ami egy hónap múlva lesz. Liam eléggé jól fogatta a dolgot, örült annak, hogy apa lesz, így szerencsére a lány is megnyugodhatott. Azt hiszem, a jövőhéten fognak menni nőgyógyászhoz, és akkor már biztos lesz minden, egyelőre még csak az egzotikus üzletben tett látogatásunkkor megismert lány szava az egyetlen biztos pont. De Sophia reménykedik, és jól is teszi. 
Apa és Karen megígérték, hogy még hívnak, és minden héten fogunk beszélni, amit nem bánok. Egyszerűen, bármennyire is gyerekesnek hangzik, szükségem van az apukámra. Két évvel ezelőttig mindenben számíthattam rá, több titkomról tudott, mint anya, vagy bárki más, mert sokkal engedékenyebb volt. És most, igaz egy ország választ el minket egymástól, alkalmam nyílik újrakezdeni vele mindent. 
Lassan nyitom ki a szemem, és a póló, amit jelenleg pizsamának használok, kissé felgyűrődik, mikor felülök. Az órára pillantok, és kicsit ledöbbenek, mikor az tizenegy órát mutat. Nem tűnt fel, hogy ennyi ideig aludtam, bár ez még nem sok, ahhoz képest, ami akkor volt, mikor ott voltunk. 
Felkapom a köntösöm, és résnyire nyitom az ajtót. A hangokból ítélve, már mindenki elment dolgozni, amit azért sajnálok, mert nem is tudtam normálisan beszélni senkivel. 
A konyhába érve kiöntöm a maradék kávét, amit hagytak nekem, és a hűtőbe nyúlva tejet keresek. Mivel közben a müzlit is kiszúrom, egy tálat is veszek elő, majd leülök reggelizni. Mielőtt bekapnám az első falatot, előveszem a zsebemből a mobilom. A telefonomon négy nem fogadott hívás van, ebből három Sophia, egy pedig Harry. Kis gondolkodás után a lány számát tárcsázom, de mivel nem veszi fel, Harry számát ütöm be. Harmadik csörgésre veszi fel, és nevetve beleszól a telefonba. 
- Nyisd ki az ajtót - mondja köszönés helyett. 
- Várj - állok fel sóhajtva, majd az ajtó felé veszem az irányt. Kicsit megtorpanok, de végül kitárom az ajtót. Harry áll ott két szatyorral a kezében, majd belép mellettem, és ledobja a cipőjét. Mosolyogva zárom be az ajtót, majd nézek rá. Smaragdzöld szemei csillognak, és kisfiús mosolya ott bujkál az arcán, mikor a derekamnál fogva magához húz, és rátapasztja száját az enyémekre. - Milyen fitt vagy ma reggel - válok el tőle nevetve. 
- Ó, már kilenc óta fent vagyok. Elugrottam a pékségbe, remélem, még nem kajáltál - fogja meg a kezem, és húz a konyha felé. 
- Még nem. De készültem - megyek utána.
A helyiségbe beérve, lerakja a két szatyrot, és őrült pakolásba kezd. 
- Hoztam neked buktát, kakaós csigát, és mindent,a mit reményeim szerint megeszel - mosolyog rám, miközben tányért rak elém. 
- Reggelizel velem? - kérdezem, miközben hagyom, hogy kirakjon mindent egy tálcára. 
- Persze - nevet. 
Mosolyogva veszek el egy kakaós csigát, és kicsit megcsóválom a fejem, amiért ideállított ennyi kajával. Leül velem szembe, majd megszólal. 
- És, van két jó hírem - mosolyog sejtelmesen. 
- Kettő? - húzom fel a szemöldököm.
- Kettő - bólint.
 - Szeretnéd hallani őket? - vigyorog. 
Harry és az értelmes kérdései.
- Igen - sürgetem.
- Az első, hogy megvan az állásod - mondja semleges hangon, de nekem megakad a falat a torkomon. Köhögve nézek rá, majd mikor kicsit magamhoz térek, elgondolkozok. 
Harrynek köszönhetően lesz állásom, és ezt nehezen fogom tudni meghálálni neki. Automatikus mosolyra húzom a számat, és végiggondolom, mennyi mindent köszönhetek már neki.
- Komolyan? - pattanok fel hirtelen. 
- Igen, de azért ne fulladj meg - nevet, majd magához ránt. 
- Köszönöm, köszönöm, köszönöm - puszilom össze-vissza az arcát. Nevetve megrázza a fejét, majd megszólal. 
- És érdekel a másik jó hír? - kérdezi suttogva. 
- Először ezt meg kell emésztenem - támasztom meg a fejem a mellkasán. 
- Hétfőn kezdhetsz - nyom egy apró puszit a homlokomra. 
- Hogy hálálhatom meg? - fogom meg a kezem, és mélyen a szemébe nézek. 
- Ha elfogadod a következő meglepetésemet - húzza huncut mosolyra a száját. 
- Félnem kellene? 
- Nem, csak egy egyszerű ajándék - süti le a szemét. 
- És mi az? - kulcsolom át a kezem a nyaka körül. 
- Egy kulcs. A lakásomhoz - nyúl bele a hátsó zsebébe. 
Ledöbbenve pillantok rá, és végiggondolom a hallottakat. 
Képes lenne értem feladni az agglegénylakását. Arra következtetek, hogy tényleg komolyan gondolja, elvégre, nem sok srác tenné meg ezt egy lányért. Félve várja a reakciómat, de nekem könnybe lábad a szemem. Nem tehetek róla, túl érzékeny vagyok az utóbbi időszakban. A lehető legkedvesebb dolgokon is el tudom magam sírni. Talán, egyszer ez okozza majd a vesztemet. A könnyek tehát gyűlnek, és Harry félve néz rám. Arcán tükröződik, hogy fogalma sincs, mit mondjon most, vagy mit tegyen, így csak mélyen a szemembe néz.
- Nem - mondom ki egyszerűen, majd egy zsebkendőért nyúlok.
- De. Én szeretném - makacsolja meg magát.
- De ez a te lakásod. Te vetted, te laksz ott, és nem akarom felborítani a napjaidat a váratlan látogatásimmal - lépek oda hozzá.
- Nem érdekel ez az egész. Most úgy érzem, ez a kulcs a tiéd. Ki másnak adjam? - nevet fel, majd óvatosan a kezembe csúsztatja. Lepillantok a kezemben tartott apró tárgyra, majd összezárom, és a szemébe nézek.
- Rendben. Köszönöm - puszilom meg az arcát. - Mit csináljunk ma? - ülök vissza a helyemre.
- Van még fél órám, és indulok dolgozni - húzza el a száját.
- Ó, oké. Akkor szerintem elugrok Sophiához. Tudtad, hogy pattognak a szikrák közte és Niall között? - török le egy darabot a kakaós csigámból.
- Ez pontosan mit takar? - ráncolja össze a szemöldökét.
- Hogy mikor hívtam, Niall vette fel. Ezzel csak az a baj, hogy Sophiát nem engedik nagyon fiúzni - húzom el a szám.
- Ja, persze, erről tudtam - legyint. - De nem hiszem, hogy komoly lesz a dolog.
- Most miért mondod ezt? - kérdezem nevetve.
- Niall nem olyan - mondja, nekem pedig egyből Liam ugrik be. Sophia is azt mondta rá, mégis, most boldogan élnek, és várják a gyereküket.
- De megváltozhat - mosolygok rá.
- Igaz. Én is sokat változtam, mióta ismerlek - nyom puszit a homlokomra.
Így végig gondolva a dolgokat, én is rengeteget változtam. Eddig egy szürke kisegér voltam, szomorúan, és egyedül. Mikor megismertem Harryt, folyamatosan kinyíltam neki, és most, ott vagyok, ahol sosem gondoltam volna, hogy leszek. Van legjobb barátom, a bátyám újra normális, apával kibékültem, és itt van nekem Ő.
- Azt hiszem, én is - bólintok.
Miután megreggelizünk, Harry elmegy dolgozni. Megígérte, hogy hívni fog, és akár ott is aludhatnék, ha szeretnék, de ettől egyelőre félek. Egyszerűen nem tudom, kicsit korainak tartom a dolgokat, de egyszer majd az is eljön.
És elmondta, hogy holnap tíztől kezdhetek. Kicsit izgatott vagyok az állás miatt, de persze, ezt nem mondtam Harrynek. Még fogalmam sincs, mihez kezdjek az életemmel, de ez egy jó kezdés. Természetesen jelentkeztem egyetemre, de az a szak is olyan, hogy semmi biztosat nem ad.
A délután további részében egyedül ücsörgök itthon, és megnézek egy romantikus filmet, majd felhívom Sophiát. Második csörgésre felveszi, és nevetve szól bele.
- Szió, Angel!
- Szia! Otthon vagy? - kérdezem, miközben egy fiú nevetést is hallok. Tehát megint Niallel van...
- Persze! Átugrassz?
- Ha nem zavarok - mosolygok.
- Dehogy zavarsz! Várunk! - teszi le. Kicsit megakad a szemem a "várunk"-on, de fejcsóválva  felveszem a cipőm.
Szóval, Niall megint ott van nála. Igazából nem zavar, sőt, örülök, hogy Soph boldog, és ha Niall tényleg olyan srác, aki boldoggá teszi, akkor én leszek a legvidámabb lány a Földön. 
Felkapom a kocsikulcsom, és kimegyek a házból. Gondosan bezárom az ajtót, majd beülök az autómba, és benyomom a rádiót. Szerencsére Sophia a közelben lakik, így pár perc autókázás után odaérek. 
Az ajtó előtt megtorpanok, majd halkan kopogok. Mikor kinyílik, egy szőke fejet pillantok meg, és a hozzátartozó szempárt. Kicsit ledöbbenek, de belépek mellette. 
- Szia - köszönök semleges hangnemben. 
- Ó, szia Angel - vakarja meg a fejét. - Hát te? - érdeklődik. Ledobom a cipőm, és a nappali felé veszem az irányt. Csoda, hogy Soph hazahozta a fiút, de gondolhattam volna, hogy a szülei nincsenek itthon. 
- Ezt én is kérdezhetném tőled - pillantok hátra a vállam felett. 
Soph a narancssárga kanapén fekszik, fehér fodros ruhában, és a tévét nézi. Barna haja göndören omlik a vállára, és érkezésemre felkapja a fejét. 
- Sziaaa - ölel át. - Annyira, de annyira hiányoztál. Mesélj, milyen volt? - lelkesedik be. 
- Ó, nagyon jó - ülök le mellé. - Apa sokat változott, de kibékültünk - dobom át a hajam a vállam felett. Niall leül a fotelba, és a tévét kezdi el bámulni. Eléggé fura a szituáció, de próbálok eltekinteni attól, hogy a szőke srác fültanúja a beszélgetésnek. 
- És a barna hercegünk? - vigyorog. Niall felröhög a megszólításra, én meg lesütöm a szemem. 
- Dolgozik - vágom rá. 
- Jaj, nem úgy gondoltam - legyint semmitmondóan. - Lefeküdtetek? - kérdezi. Elkerekedett szemekkel bámulok rá, és elgondolkozok azon, ez egy tízes skálán mennyire volt ciki. Durván üti a százat... 
- Nem fogok egy hét járás után lefeküdni valakivel - sütöm le a szemem. 
- A barátság extrákkal sose baj - szól bele Niall, mire Soph elvörösödve belebokszol a vállába. 
- Idióta vagy - forgatja meg a szemét a lány. 
- De bírod az idióta fejem, nem? - kérdezi a szőke vigyorogva. 
- Most erre mit mondjak? - nevet a lány. 
- Angel előtt semmit - teszem fel a kezem védekezően. Mindketten rámpillantanak, és mintha leesne nekik a dolog, a fejükhöz kapnak. 
- Bocsi, megszoktam, hogy csak ketten vagyunk - röhög Niall. 
- Hogyhogy? - húzom fel a szemöldököm. 
- Apu tárgyaláson van, anyu elkísérte - vonja meg a vállát Soph. - És mivel Ni szabadságon van, átjött, hogy ne unatkozzak - mosolyog. 
- Szuper. Szóval, most barátok vagytok? - játszom a hülyét. Ha azt hiszik, hogy bedőlök ennek a sablonos szövegnek, tévednek. 
- Igen - bólint a lány. 
- És csak barátok? 
- Csak barátok - szól bele Niall. 
- Ha ti mondjátok... - sóhajtok. Ezekből nehéz kiszedni bármit is, az tény...
- És, milyen volt az út? Hoztál nekem valamit? - kérdezi Soph vigyorogva. 
- Persze - nyúlok bele a táskámba. 
Utolsó nap felvásároltam minden szuvenírt. Sophiának egy pólót, egy kulcstartót és egy hűtőmágnest hoztam, anyának bögrét, kulcstartót, Aaronnak pedig egy együttes pólót. Meg persze magamnak is hoztam sok dísztárgyat, de ez mellékes. 
- Úristen, nagyon-nagyon köszönöm - kapja ki a kezemből, és szorosan átölel. Nevetve viszonzom, majd ránézek. 
- Szívesen. Niall, bocsi, de neked nem hoztam semmit - rágom a szám szélét.
- Nem baj, Harry hozott - röhög fel. 
- Tudom - forgatom meg a szemem mosolyogva. 
Még egy kicsit beszélgetünk, majd hazaindulok együtt hagyva ezzel a szerelmespárt. Furán viselkedtek, de inkább majd később tárgyalom meg a lánnyal. Megbeszéltük, hogy hétvégén elmegyünk vásárolni, és beszélgetünk egy kicsit. 
Harry küldött egy SMS-t, hogy hamarabb végez, és ha gondolom, menjek át hozzá, így éppen a ház előtt vagyok, és szájrágva nézem az ajtót. Sóhajtva kopogok, és feszülten várom, hogy a srác kinyissa az ajtót. 
Mikor ez megtörténik, a kezemnél fogva ránt be, és időm sincs fellélegezni, azonnal rátapasztja száját az enyémre. A hajamba túr, miközben átkarolom a nyakát, és belemosolygok a csókba. Mentol és eper illata terjeng a házban, és a melegről beérve, a légkondi miatt kicsit megborzongok. 
- Van egy meglepetésem - suttogja a fülembe. 
- Mi az? - kérdezem nevetve. 
- Két hét múlva jön hozzám Lux, és szeretném, ha vigyáznál ránk - vigyorog. 
- Nagyfiú vagy, nem? - puszilom meg a száját. 
- De én szeretném - biggyeszti le telt ajkait. 
- Akkor segítek - ölelem át. 
- Nem vagy éhes? - fúrja bele a fejét a nyakamba.
- Te mindig éhes vagy? - forgatom meg a szemem mosolyogva.
- Csak ha veled vagyok, de akkor másra éhezem - és végre megtalálja ajkaival az enyémeket...

28 megjegyzés:

  1. Kedves Rosalya!

    Amint kiírtad a csoportba, már olvastam is :3 Falom a sorokat. Olyan nagyon édesek *-* Mármint Harry és Angel. Hangel.<3 :33

    Persze Niall-nek és Sophiának is szurkolok, de Hangel a legcukibb *-*

    EZt a részt is imádtam! :) Remélem sietsz :$

    <3

    Ölel, csókol, puszil : Lizzy :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lizzy! :)
      Köszönöm szépen, hogy megint időt szántál a komment írására, nagyon jól esik <3
      Igen, Hangel megunhatatlan XD
      Köszönö! :) Csütörtökön érkezik az új! :)
      Rosa

      Törlés
  2. Drága Roso:)
    Amint írtál már nyitottam is meg a blogot:D
    ((Igen, Lizzy a Hangel tényleg edes.))♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
    (Hogy mindenki tudja, ez sok indokolatlan szivecske volt)
    A hangelt nem adom okes?:))))) *ez kedves volt*

    Ezt a reszt is nagyon imadtam, addig csesztetlek amig nem sietsz;))
    Ölel, dínó, űrlény:
    Ammma :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Ammma!
      Először is, de haragudj rám :((
      Tudod, hogy imádlak <3333333333333333333333333333333333333
      Lesz majd Zlair is, nyugi Xd Sőt, majd a Niallöshöz is találhatsz ki ship nevet, ha szeretnél, jó? :)
      Köszönööm! :)

      Csontváros, Hamuváros, Üvegváros : (ez jutott eszeme először XD)
      A te Rosojád XD

      Törlés
  3. AAAAAAAA ROSA!
    IMADOM,IMADOM,IMADOM ES EGYSZERUEN IMADOM!
    HANGEL FOREVER
    IMADLAK: SÁRA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sára! :)
      Nagyon, nagyon, nagyon köszönöm <3
      Én is imádlak: Rosa:)

      Törlés
  4. AAAAAAAA ROSA!
    IMADOM,IMADOM,IMADOM ES EGYSZERUEN IMADOM!
    HANGEL FOREVER
    IMADLAK: SÁRA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sára! :)
      Nagyon, nagyon, nagyon köszönöm <3
      Én is imádlak: Rosa:)

      Törlés
  5. Úr isten,az utolsó mondat...meg az egész..nagyon jó..izgalmas romantikus..minden..Imádom az írásod.Hangel...wáá..
    Xx
    Kk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Igen, az utolsó mondat eredetileg nem volt ott, de akkor jó, hogy odaírtam :D
      Én meg téged imádlak! :) <3
      Köszönöm! :)
      Rosa

      Törlés
  6. Harry tökéletes ^^
    Ha, egyszer találok magamnak egy ilyen fiút - szép álmok <3 - bezárom a szekrényembe. Igazából nem értem Angel miért nem tette ezt korábban :D Imádtam ezt a részt is, várom a következőt <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Igen, Harry tökéletes :') egyelőre XD
      Majd a második évadban bezárja, addig meg már úgyis mindegy, a sorsuk meg van írva XD
      Köszönöm szépeb <3

      Törlés
  7. Igen jól tetted,hogy beleírtad,bölcs döntés volt..:D
    :)
    KK

    VálaszTörlés
  8. Akkor köszönöm..imádtam..*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor jön az új rész(bocsi a kíváncsikodást)?:D

      Törlés
    2. OMG!Nagyon várom!
      Hallottál erről:
      Zayn Malik lehet,hogy visszamegy a bandába Július 23-án?
      Én tátott szájjal bámultam a hírt,de nem biztos még..*-*

      Törlés
    3. MIMIMIMIIIIII!
      *.*.*.*.*.*.*.*.*

      Törlés
    4. Zayn ask.fm-jéről tudom,de Niall nem erősítette meg az ő ask.fm-jén.:DTe ezekről nem hallottál?

      Törlés
    5. Nem, egyáltalán nem XD semmit :D

      Törlés
    6. Hát ez érdekes,mert fél világ erről beszél..XD
      Nem baj most már tudod.

      Törlés
    7. Ha gondolod közvetítek...de ne is álmodj arról,hogy ingyen..XD
      #Csakvicceltemhaha...:DD

      Törlés
  9. Olyan édes Hangel ❤ a legjobb páros :D es Sophianak es Niallnak is szurkolok 😉 Imádom a blogodat, mindig izgalommal varom a következő reszt. 😘

    VálaszTörlés
  10. Imádom! Akkor visszament Zayn?

    VálaszTörlés