2015. március 26., csütörtök

Zayn Malik - Te vagy a hősöm

Köszöntök minden olyan embert a blogon, akik eddig még nem jártak itt, és a régebbi olvasóimat is!


Tegnap, azaz 2015. 03. 25.-én, olyan dolog történt, ami örökre beírja magát a directionerek szívébe. Zayn Malik, a banda oszlopos tagja ott hagyta a bandát.
Több jel volt az orrunk előtt, mint hittük. De most nem ezt szeretném elmondani, ezt mindenki tudja.
Mi, kedves directioner testvéreim, siránkozunk. Normális reakció, de elég. Kétszáz ember lett öngyilkos amiatt, mert Zayn boldog akar lenni. Igen? Ő hányszor segített nekünk? Hányszor hallgattuk sírva a dalaikat? Ők ott álltak mellettünk, bármilyen nagy változás volt éppen körülöttünk. És ezt érdemli? Hogy #cut4Zayn? Részemről nagyon nem. Nem siránkoznunk kéne, hanem örülni, hogy boldog. Még mielőtt bárki jönne, igen, én is bömböltem egész este, de az mára átalakult fájdalommá. De emberek, komolyan? Annyi csapás fog érni még minket az életben, muszáj erősnek lennünk!
Gondoljatok Harryre, Louisra, Liamre és Niallre! Nekik lehet most a legrosszabb. Ők sokkal jobban össze vannak törve, mint te, én, vagy bárki más! Hagyjuk abba, könyörgöm. Ne hívjuk vissza, mert ha nem akar, úgyse fog. Talán időre van szüksége. És az, hogy normális életet akar. Megértem. Mindenkinek meg kellene értenie!
A Zaynes blogok folyamatosan bezárnak. Miért? Számodra meghalt az az ember? Mert nekem nem. És csak azért is, beveszem szereplőnek ide is! Ugyanúgy él és virul, fejezzük be, könyörgöm.
Gondoljatok bele, a négy srácnak milyen rossz lehet. 5 éve szinte testvérek, és most, az egyikük kiszállt. Vagy kirúgták.
Szóval. Kicsit mérges vagyok. Elnézést, ha valaki nagyon magára vette, de most nagyon kijött.
Támogassuk a srácokat! Mutassuk meg, hogy mellettük állunk! És fogadjuk el Zayn döntését. Ő is ezt szeretné.
Szóval, mindenki elismétli háromszor: Felállni. Koronát igazítani. Továbblépni.

Inkább indítsunk twitteren egy trendet, miszerint mi a srácok mellett állunk!


És Zayn. Te vagy a hősöm a kitartásod miatt. Köszönöm ezt a csodás 5 évet, még akkor is, ha csak kettőt tudtam igazi directionerként kiélvezni belőle. Remélem, boldog leszel.. :)

2 megjegyzés: