2015. július 2., csütörtök

Huszonegyedik

Sziasztok, rózsacskák!
Az előző résznél elfelejtettem mondani, hogy akkor elérkeztünk a feléhez. Igen, huszadik rész, és negyven lesz+egy epilógus, tehát már a felénél vagyunk. El sem hiszem, köszönöm a támogatást, a feliratkozókat, a rész után hagyott kommenteket. Emlékszem, nemrég még Liza jelezt, hogy ő a 74. feliratkozó, és hogy ez mennyire király, most megy már tízzel többen vagyunk. Azoknak is köszönöm, akik feliratkozás nélkül olvasnak, mert tudom, hogy ti is sokan vagytok! ;)
És, mivel Anna már konkrétan zargat, hogy melyik pillanatban rakom már ki a részt, el is köszönök! :)
Jó olvasást! :)






Gyomorgörccsel a hasamban mászok ki az ágyból, és nyúlok a telefonomért. Első munkanap. A legrosszabb az egészben, hogy fogalmam sincs, ki a főnököm, egyedül a helyet tudom, ahova mennem kell. Harry megígérte, hogy hívni fog, mert tegnap, mikor nála voltam, kicsit elszontyolodtam. Sokáig vigasztalt, de hajthatatlan voltam. Igen, mikor menstruálok kicsit túl érzékeny vagyok, még magamhoz képest is. A legboldogabb dolgokon is el tudom magam sírni, és néha, egyszerűen dühbe gurulok.
Nem tudom, mire számítsak, hiszen még sosem dolgoztam ezelőtt sehol. Szégyen, nem szégyen, nem gondoltam úgy, hogy szükségem van egy állásra. Viszont, most, hogy már tizenkilenc - lassan húsz - éves lettem, pontosan itt az idő, hogy kezdjek valamit az életemmel. 
Mikor Harry bejött az életemben, annyira felforgatta azt, hogy ilyenekhez folyamodok. Szép, mondhatom. Egy srác miatt félredobom az egész eddigi életem... Olyan lány leszek lassan, aki nem akarok lenni...
Sóhajtva a hajamba túrok, és a szekrényhez sétálok. Hosszas túrkálás után felhívom Sophiát, elvégre ő a ruhaszakértő. Talán nem volt jó ötlet fél hétkor felzavarni, mert dünnyogve veszi fel.
- Mi az? - kérdezi morcosan.
- Mit vennél fel az első munkanapodra? - köszönök neki.
- Dolgozol? - lepődik meg.
- Meséltem, nem? - kérdezek vissza.
- De, most hogy mondod, tényleg - hallom, ahogy a homlokára csap. Egy fiú nyöszörög a háttérben álmosan, és meghallom a hangját.
- Ki az korán reggel? - Niall. Tehát, ők már együtt alszanak. Fogalmam sincs, mikor történt ez, és hogy, de eléggé komolyra fordultak náluk a dolgok. Sophia mindig is olyan lány volt, akit ha először meglátsz, lekurvázol. De ha megismered, rájössz, milyen aranyos lány, bár a fiúkkal sose volt szerencséje. Tizenhat évesen az akkori barátja lefeküdt vele és otthagyta. Azóta csak egyéjszakás kalandjai vannak, de Niallel talán más lesz a helyzet.
- Na, figyi, majd holnap benézünk hozzád, rendi? Most megpróbálok visszaaludni - köszön el nevetve. Mosolyogva megrázom a fejem, és kinyomom a telefont. Ettől sem lettem okosabb, az biztos.
Végül egy sötétkék felső mellett döntök, és egy farmerrövidnadrágot veszek fel hozzá. A hajamat egyszerűen felkötöm, és írok egy gyors SMS-t Harrynek.

Szurkolj, én nagyon izgulok. Majd hívlak!
Angel

És küldés.
Miután végzek a fürdőben, a konyha felé veszem az irányt, és töltök magamnak egy csésze kávét. Gyorsan átlapozom a híreket, és mosolyogva felveszem a csörgő telefont.
- Szia - köszönök a srácnak.
- Szia, Angyalom. Izgulsz? - kérdezi csilingelő hangján.
- Az nem kifejezés. Láthatlak ma? - harapok bele a piritósomba.
- Dolgozok. De este beugorhatok érted, miután végzek - mondja sóhajtva.
- Nem kell, fáradt leszel, hagyd csak - legyintek, bár úgysem láthatja. Igazából minden vágyam, hogy délután vele megyek, de tegnap is, kilenc fele már szinte aludt az ölemben, így hamar elbúcsúztam tőle.
- Biztos? - kérdezi.
- Persze, ne aggódj, pihend ki magad - bólintok.
- Jut eszembe! Tudsz menni fél nyolcra? Josh megmutatna neked pár dolgot - mondja.
- Josh?
- Igen, ő a tulaj - nevet. - Figyelj, most le kell tennem, de majd még hívlak - köszön el.
- Szia - teszem le.
Még nézem egy kicsit a készüléket, miközben erősen töröm a fejem. 
Tehát, most hamarosan ki fogok sétálni azon az ajtón, és elmegyek dolgozni. Az elkövetkezendő napjaim, heteim, hónapjaim, éveim így fognak telni. Még nem beszéltem a főnökkel, nem hogy személyesen, még telefonon sem, így nem tudom, mikor fogok dolgozni, és mikor nem. 
Erőt veszek magamon, és az órára pillantok. Negyed nyolc. Tehát ideje indulni. Előhalászom a zsebemből a cetlit, amire a címet írtam fel, és rá kell jönnöm, hogy pontosan tudom, melyik fagyizóról van szó.
Mikor kicsi voltam, Aaron rendszeresen elvitt oda, bár akkor még egy öreg bácsi volt a tulajdonosa. A csokis fagyi volt a kedvencem, mert itt volt a legfinomabb. Aztán, mikor nagyobb lettem, azt hiszem, tíz éves, a hely bezárt, és nem mentünk többet oda. Nagyon sajnáltam, hiszen egyszerűen imádtam azt a fagyizót, és azután, nem is mentem több helyre. A jól bevált jégkrémnél maradtam, és mindig elmentem venni magamnak. 
Megrázom a fejem, és felkapom a vékony farmerkabátom. Igaz, hogy július vége felé járunk, a reggelek csípősek felénk, itt nincs olyan kánikula, mint apáéknál. A kocsikulcsomat felkapom, és kisétálok az ajtón. Azonnal megcsapja arcom a hideg, és libabőr fut végig a karomtól egészen a hátamig. 
Az autóba beülve bekapcsolom a rádiót, és beindítom a kocsit. Éppen a reggeli híreket mondják be, így elkapcsolok. 
Egy piros lámpánál megállva, megállapítom, hogy hatalmas dugó van, ami nem csoda, hiszen az emberek nyolcra járnak dolgozni. És most már én is dolgozó ember vagyok, így én is ekkor járok. Hangos dudaszó üti meg a fülem, mire összerezzenek, és a hátam mögött álló piros kocsira nézek. Egy idős, szakállas férfi mutat ingerülten a  lámpára, mire szó nélkül elhajtok. De jó, mikor az emberek élvezettel indulnak munkába...
Egy ismerős utcába bekanyarodva, leparkolok a fagyizóhoz közel. Amint meglátom a kis épületet, előtte asztalokkal és székekkel, mosolyra húzom a szám, és hatszor megköszönöm Harrynek, amiért elintézte ezt nekem.
Lassan kiszállok, és miközben beszívom a friss levegőt, elindulok az épület felé. Az előkertben mindenfelé színes virág nyílik, és csodálatos színben pompáznak. Egy srácot veszek észre a pultban, a fagyik felett, miközben  a telefonját nyomkodja, így mélyet lélegzek, majd megszólítom.
- Helló! Josh-t keresem! - a hangom remeg, és a görcs a hasamban egyre nagyobb lesz. Sosem voltam izgulós lány, de mindig tudtam, mire számítsak. Most viszont nem tudom, és ez megrémít.
- Jó helyen jársz. Még nem nyitottunk, miben segíthetek? - kérdezi fel sem pillantva a kezében tartott készülékből.
- Angel vagyok, az állásra jelentkeztem - nyújtom át a kezem, mire végre rám emeli kék szemeit.
- Ó, miért nem ezzel kezdted? Harry sokat mesélt rólad, és úgy döntöttem, jó leszel ide. Ma itt maradok, megnézni, mi hogy megy, de utána majd egyedül kell helyt állnod. Menni fog? - kérdezi diplomatikusan.
- Persze. Nem lehet olyan nehéz - vonom meg a vállam.
- Akkor gyere ide, megmutatom - nyitja ki az aprócska ajtót. A helyiségben vanília illat kevereg. Egy minihűtő, a fagyis pult, és egy jégkása gép található bent, hátul egy mosdóval, és egy asztallal, székekkel. Eléggé otthonos, bár fel lehetne dobni pár képpel a fehér falakat. - A legfontosabb dolog, hogy itt kell kimérni - miután ezt elmondja, megmutatja. Egyszerűnek tűnik, így én is elveszek egy tölcsért, majd megismétlem a mozdultatát. - Látod? Menni fog ez. Még van tíz percünk a nyitásig. Egyébként nyugi, nem nyitunk mindennap tízkor - nevet fel, miközben leül egy székre. - A hétvégéid szabadok lesznek, akkor én bevállalom a dolgokat, de hétköznap dolgozni kéne - vakarja meg a fejét. 
- Persze, tudom - bólintok. 
- Szuper! És általában tíztől négyig kellene itt lenned - rágja a szája szélét. 
- Nekem nem baj - vonom meg a vállam. 
- Szuper! Akkor nyithatunk is! - jelenti be lelkesen, mire megcsóválom a fejem.

***

A nap ezerrel süt, kezemmel megtörlöm izzadt homlokom. Joshra pillantok, aki a telefonját nyomkodja, fel sem nézve abból. A vevők folyamatosan jönnek, öt percem nem volt eddig leülni. A hasam éhesen kordul meg, és nem tudom, mennyit adnék most egy kakaós csigáért. Sóhajtva mosom meg a kezem, miközben egy újabb ember áll meg, árnyékot okozva ezzel. Ha még egy vevőt meglátok, sírva fakadok. El sem hiszem, hogy mától a sok idiótát fogom bámulni, akik nem tudják eldönteni, hogy epreset kérjenek, vagy csokisat. Mindenesetre, örülök, hogy végre dolgozok, de megdöbbent az emberi butaság. És ha belegondolok, én is ilyen vagyok... Tehát, megint ott áll egy, mindjárt leadja a rendelést, én meg kamumosollyal az arcomon eleget teszek annak. 
- Khmm - köszörüli meg a torkát. Sóhajtva, rá se nézve nyúlok a fagyikimérőig, majd egy tölcsérért. 
- Mit adhatok? - simítok egy tincset a fülem mögé. 
- Téged - hallom meg az ismerős rekedtes hangot. Harryre pillantok, aki vigyorogva támaszkodik meg az üvegen. - Szia, Angyalom - hajol át felette, miközben puszit nyom a számra. Mosolyogva nézek rá, és a kezében tartott zacskóra. 
- Szia - köszönök neki. 
- Hoztam neked ebédet - nyújtja át a kezében tartott zacskót, amibe, miután elveszem, belekukkantok.Mintha kitalálná a gondolataimat, kakaós csigát hozott nekem ebédre. - Szia, Josh! - biccent a srácnak, aki a Göndört meglátva felpattan, és telefonját a zsebébe süllyeszti.
- Harry! Rég jártál erre - pacsiznak le, mire Harry mosolyogva megrázza a fejét.
- Hát igen, kicsit elfoglalt voltam mostanában - pillant rám huncut mosollyal.
- Értem én - teszi fel védekezően Josh a kezét.
- Bejöhetek? - kérdezi a göndör srác vigyorogva.
- Normális körülmények között azt mondanám, hogy nem - kezdi Josh nevetve. - De mivel első munkanap, gyere - nyitja ki az ajtót, mire Harry vigyorogva besétál. - Na jól van, fiatalok, nekem el kell ugranom a gyógyszertárba, Jane-nek fáj a hasa, vennem kell neki valamit. Szerintem meglesztek - mondja, majd elköszön, de még az ajtóból visszanéz. - Jut eszembe! Ma már nem jövök be, ott egy kulcs, majd zárj be - legyint, és sietősen elmegy. Sóhajtva nézek rá, majd csak Harry kezeit érzem meg a derekamon, és formás ajkait az enyéken. 
- Nem úgy volt, hogy dolgozol? - kérdezem nevetve, miközben eltolom magamtól. 
- Ebéd szünet - vonja meg a vállát. - És jó fej a főnök, elengedett, szóval ráérek egész nap - nyom puszit az orromra. Nevetve beletúrok dús hajába, aztán eszembe jut valami. 
- Jane Josh barátnője? - kérdezem. 
- A kislánya - gördül felfelé a szája. 
- Hány éves? - kérdezem vigyorogva. 
- Két hónapos. 
- Biztos nagyon aranyos - húzódok el tőle, és lehuppanok egy székre. Előveszem a kakaóscsigát, és sóhajtva harapok bele. El sem hiszem, hogy végre ételhez jutok... 
- Igen, tündéri kislány. Ezért kerestek alkalmazottat. Ezelőtt Daniella dolgozott itt, de ugye miután szült, szülési szabadságra ment - ül le mellém, és kezét a combomra simítja. 
- Olyan jó lehet, hogy anya - meredek a távolba. 
Mióta Harry barátnője vagyok, sokkal többet fantáziálok arról, milyen lenne, ha terhes lennék, esetleg. De mivel még tizenkilenc éves vagyok, és két hete járunk, túl korai. Pláne úgy, hogy még le se feküdtünk...
- Igen - ért egyet csöndesen, miközben arcomat tanulmányozza. 
- Elnézést - hallok meg egy férfi hangot, mire felpattanok, és azonnal odafelhívom
Egy tizenhét év körüli srác áll előttem, és mikor meglát, jól végigmér. Kissé kínos ez nekem, és mikor hátranézek, Harry összeszűkült szemekkel pillant a srácra. Ha szemmel ölni lehetne, a fiú már rég halott lenne. - Egy mentásat kérnék és a mobilszámod - villantja meg hófehér fogait. A helyzet, vagy a mozdulat miatt, nem tudom, de kicsúszik a röhögés a számon. 
Kimérem a fagyit, és a kezébe nyomom a tölcsérrel együtt. Várakozva néz rám, nekem meg leesik, hogy komolyan el akarja kérni a számom. 
- Még valamit? - kérdezem, miközben meghúzom a copfom.
- A mobilszámod? - kacsint rám. 
Harry abban a pillanatban feláll, odalép mellém, és a derekamra helyezi a kezét. Ingerülten néz a srácra, aki csak lazán szemez vele. 
- Jó, kisgyerek, el lehet húzni innen - mondja a göndör srác féltékenyen. Mosolyogva megrázom a fejem, és nézem, ahogy a tizenhét éves fiú szomorúan elkullog. Ma se csajozott be... 
- Nyugi - simítok végig Harry kezén. 
- Utálom a hormonálisan túltengő tizenéves pöcsöket - morogja, és beletúr a hajába. 
- Egyszer te is voltál ilyen - juttatom eszébe nevetve, mire végre elmosolyodik. 
- Igaz. De én rosszabb voltam - vihog. 
- Nem akarom tudni a részleteket - forgatom meg a szemem nevetve. 
- Jobban jársz. Borzasztó voltam akkoriban - húzza el a száját. 

***

Óvatosan helyezem a zárba a kulcsot, és miután elfordítom, rákulcsolom a kezem a mellettem álló göndör srácéra. Ujjaimnál fogva húz maga után, és miközben beültet a kocsim anyósülésére, elfoglalja a vezetőülést. 
A mellettünk elsuhanó fákat bámulva lehúzom az ablakot, hogy a friss levegő bejöjjön az autóba. Harry bekapcsolja a rádiót, miközben tekintetünk találkozik. 
- Fáradt vagy? - kérdezi szemét le sem véve az útról. 
- Kicsit - vallom be ásítva. Bekanyarodik egy ismerős utcába, és megáll a háza előtt. - Nem haza viszel? - ráncolom össze a szemöldököm. 
- Szeretném, ha itt aludnál - néz mélyen a szemembe. - Nyugi, semmi olyat nem akarok, egyszerűen csak élvezni a társaságot - fogja meg a kezem. 
- Oké, csak felhívom anyut, hogy ne aggódjon - nyúlok a zsebembe. 
- Már megtettem - vigyorog, miközben kiszáll. Kinyitja nekem az ajtót, és a kezemnél fogva ránt magához.
- Te mindenre gondoltál? - kérdezem, miközben bemegyünk a házba. Azonnal megcsap Harry jellegzetes illata, és miközben leveszem a cipőm, pillantása lyukat éget a hátamba.
- Mit ennél? - kérdezi töprengve. 
- Mindegy, csinálj valamit, amit tudsz - vonom meg a vállam, miközben puszit nyomok az arcára. 
- Nem nézed ki belőlem, hogy tudok főzmi? - húzza fel a szemöldökét. 
- Nem - rázom meg a fejem nevetve. 
- Akkor, Angyalom, meg fogsz lepődni - húz a konyhába. 
Szememet forgatva megyek Harry után, és mosolyogva belegondolok, milyen szerencsés is vagyok.

31 megjegyzés:

  1. Hat igen. Megint tokeletes
    Imadom 💞💖💗

    VálaszTörlés
  2. Annyira imádoooooooooooom*O* Gyorsan kövit!!!!!!♥☺

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Borzasztó vagy!:D Nagyon jó lett imádtam mint a többit.Várom a következő részt és gratulálok,hogy elérkeztünk a blog feléhez.
    Xx
    KK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi XD
      Őszintén, nem gondoltam volna, hogy ide is eljutunk, mert nem adtam sok jövőt a blognak XD (fogalmzas... Na mindegy, remêlem, meg lehet érteni XD)

      Törlés
  4. Nagyon szeretem a blogodat!:)) Gyorsan hozd a kovit!!������
    Es szomoru vagyok hogy csak 40resz lesz��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen <3

      Hát, lesz második évad:)

      Törlés
    2. És reménykedem,hogy happy end lesz a vége... ugye az lesz?:O :D Mert így visszagondolva a prológusra, huhh:(

      Törlés
    3. Hát, izé XD
      SPOILER VESZELY : az elso evad nem lesz happy end, de a második igen:) SPOILER VESZELY VEGE

      Törlés
    4. És Harry-vel együtt lesz happy end ugye? xdd :D Bocsi hogy ennyit kérdezek:'D

      Törlés
    5. Ha ezt elmondom, lelövök pár kételyt az első évad végén, és azt nem akarom XD

      Törlés
    6. Oké:D De azért reménykedem:3

      Törlés
    7. Hát:)))
      Néha úgy spoilereznék XD

      Törlés
  5. Megint szuper lett :D
    Nem tudok úgy kommentet írni ide, hogy meg ne jegyezzem Harry milyen édes és tökéletes <3
    Felüdítő a blogodat olvasni. Imádom, imádom és imádom!!
    Kínszenvedés lesz a következő hét :(
    Két csodás részről fogok lemaradni net hiány miatt :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!:D
      Harry a legtökéletesebb, legaranyosabb, legédesebb, leghelyesebb, leglegebb fiú a világon <3
      Köszönöm szépen! :)
      Hogy tudsz itt hagyni minket egy ilyen rész után?:( nekem is hasonló hiányaim lesznek, csak annyiban különbözik, hogy neked rész se lesz :(

      Törlés
  6. Harry de édes ha féltékeny:$

    És a srác. He nekem szólr volna ilyen dumával valamit hozzá vágtam volna😄😣

    Nagyon aranyos rész volt:3 Nem tudom h örüljek, vagy szomorkodjak h a felénél vagyunk.

    Hát. Remélem azért nem lesz unalmas az éjszakájuk Haryy lakádában :3,͡° ͜ʖ ͡°)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lizzie! :)
      Igen, de hát, Harry mikor nem aranyos?:)
      Igen, elképesztően pofátlan az a gyerek XD
      Hát, én szomorkodok...
      Ó, az a rész még messze van XD
      Köszönöm hogy írtál <3

      Törlés
  7. Harry de édes ha féltékeny:$

    És a srác. He nekem szólr volna ilyen dumával valamit hozzá vágtam volna😄😣

    Nagyon aranyos rész volt:3 Nem tudom h örüljek, vagy szomorkodjak h a felénél vagyunk.

    Hát. Remélem azért nem lesz unalmas az éjszakájuk Haryy lakádában :3,͡° ͜ʖ ͡°)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lizzie! :)
      Igen, de hát, Harry mikor nem aranyos?:)
      Igen, elképesztően pofátlan az a gyerek XD
      Hát, én szomorkodok...
      Ó, az a rész még messze van XD
      Köszönöm hogy írtál <3

      Törlés
  8. Drága Írónőnk❤
    Mondd, hogy bejön ez a fagyis meló:) mondd, hogy mennek majd babalátogatóba:)
    Mondd, hogy minnél előbb itt lesz a következő rész:)
    Xx: Evelin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Evelin!
      Nem mondok semmit, inkább, nem szeretnék többet spoilerezni :)
      Az utolsóra viszont valaszolok: igyekszem hozni:)
      Még nem tudom, mikor, de jövőhét elején :)
      Rosa

      Törlés
  9. Szia😁nagyon imádom a blogod❤mikor lesz uj rész? 😍😍😍💖❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm <3
      Amint megírtam a harmincadikat:) (kb. a felénél járok, bár szavakban rz lassan több, mint kétezer XD)
      Rosa

      Törlés
  10. AAAAA ROSA!
    IMADOM A BLOGOD! ISMET CSODASAT ALKOTTAL!
    Xx Sára

    VálaszTörlés
  11. Szia! Most olvasom és nagyon jó egyszerüen imádom"! Eza legjobb blogamit olvastam eddig! Siess a következö résszel! :)
    xx.Bogi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen <3 Azért az egy kicsit túlzás, rengeteg sokkal jobb, és érdekesebb blog van:) De köszönöm <3

      Törlés
  12. Nagyon Imadtaam ezt a reszt is❤❤
    Nagyon sieess a koviveel❤❤

    VálaszTörlés
  13. Szia! Egyszűen imádom a blogod!!! És az nem kifejezés!! Próbáltam belépni a facebook csoportba de zárt csoport és várom hogy bevegyenek de még nem történt meg.Ha van rá időd kérlek vegyél be :) addig is örömmel olvasom a blogod és gratulálok hozzá! Nagyon erdekes!
    By: Panna

    VálaszTörlés