2015. augusztus 11., kedd

Huszonkilencedik

Sziasztok rózsácskák! :) 
Igen, itt is a legújabb rész, ahogy ígértem, kedden! :) 
Hát, szerintem ez eléggé bénácska lett, de mindegy :/ 
Kivételesen nincsenek fontos infóin, szeretném megköszönni a 106 feliratkozót <3 aki benne van a csoportban, az tudja, hogy néhány dolgon ügyködök szünetben, majd itt is szólok mindenről :) 
Na, de érkezzen a rész, tényleg, vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban, de döntsétek el ti, mennyire lett jó, vagy nem jó :')
Jó olvasást!





Gemma áll az ajtóban, tökéletes kinézettel. És ezzel nem viccelek. Szőkés-barnás haja olyan egyenes, mintha pontosan ebben a percben vasalta volna ki, pedig valószínűleg reggel óta így áll. Magassarkú cipőjében magabiztosan vonul végig, a fekete fordos szoknya, ami a derekától kezdődik, tökéletesen kiemeli az alakját, és a fehér ujjatlan blúzát belehúzta. A sminkje natúr, mégis feltűnő, és szerintem a pasik az olyan stílusú lányokra mondják azt, hogy 'tökéletes'. 
Amint meglát minket, először Harryre vándorol tekintete, és mosolyogva odaszalad hozzá (már amennyire olyan cipőben szaladni lehet), majd megöleli. Mikor aztán rám néz, csak egy halk 'szia' hallatszik. 
Gemma leül, és Anne-re mosolyog, aki csak nyom egy puszit a fejére, majd hoz nekünk üdítőt, és ő is lepattan. 
- Milyen napod volt? - fordul a lánya felé, aki csak megvonja a vállát, miközben a telefonja csipegni kezd. 
- Tűrhető - válaszol kimérten. A levegőben tapintható a feszültség, és Harryre pillantok, aki az asztal alatt megkeresi a kezem, és bíztatóan megszorítja. Gemma láthatólag észreveszi, hogy mindenki a bővebb kifejtésre vár, ezért sóhajtva folytatja. - Amber szülinapi bulijával nem haladunk, mindenki tiszta ideg, szombaton lesz, de visszamondták a helyszínt. Jeff feltűnően kerül, pedig szerintem jól megvagyunk mostanában - fejezi be, mire Harry közbeszól. 
- Jeff sose volt normális - kijelentésére mind a hárman felé fordulunk, de ő csak Gemma tekintetét állja, aki viszont összeszűkült szemmel nézi, és ha pillantással ölni lehetne, akkor talán Harry most holtan feküdne az asztal alatt. 
- Azt hiszem, megyek elmosogatok - áll fel Anne, mikor már a két gyereke egy perce farkasszemet néznek egymással.
- Segítek - pattanok fel, és elveszek pár tányért. 
- Hogy mondhatsz ilyet? - hallom meg Gemma felháborodott hangját, aztán bezárom magam mögött a konyhaajtót. Anne a mosogatónál áll, és mosolyogva elveszi tőlem a tányérokat. 
- Köszönöm. Néha meg tudják ölni egymást - biccent a civakodó testvérpár felé. 
- Mi is ezt csináltuk régen a bátyámmal - legyintek, mintha semmi sem történt volna. - Hagyja, megcsinálom - veszem ki a kezéből a tányérokat, és nekiállok elmosni. Még csak kettőt mostam el, de máris megszólal. 
- Gyakran mosogatsz? - dob be egy semleges témát. 
Egy héttel ezelőtt nem hittem volna, hogy majd egyszer Harry anyukájával fogok a konyhájában a mosogatás művészetéről beszélni. Most pedig itt vagyunk. 
Látom Anne-en, hogy nagyon mondana valamit, de én nem fogom ráerőltetni, majd kiböki, ha szeretné. 
- Otthon nem sokat, Harrynél viszont rengeteget - nevetek fel, mire rosszalóan összeráncolja a szemöldökét. 
- Nem hiszem el, hogy nem sikerült huszonegy év alatt megtanítanom neki, mosogasson el maga után - sóhajt. 
- Ez nem a maga hibája. Valahogy előttem is túlélte ott abban a házban - mosolygok rá. 
- Igen, előtted ott volt neki Lana - motyogja, nekem pedig gombóc keletkezik a hasamban. 
Nem tudtam, hogy Lanával is összeköltözött volna. Sosem mondta...
Remélem, nem én vagyok Lana utódja, aki csak arra kell neki, hogy elfelejtse azt a ribancot. Mert valljuk be, aki megcsalja a barátját, az ribanc...
Nem Anne-től fogom megkérdezni, hogy összeköltöztek-e, de most, látva a tekintetét, már biztos vagyok benne. 
Miért nem mondta el? Mi változott volna? Miért az anyukájától kell megtudnom, hogy Lana komolyabb volt, mint elmondta? 
- Nézd. Nem fogok neked hazudni - kezd bele, én pedig elzárom a vizet, és érdeklődve hallgatom. - A fiam szerette azt a lányt, mi nem. Harry nem tudja, mi kell neki, néhány szőke fürt el tudja venni az eszét. Én tudom mi kell neki. Egy tisztességes lány, aki főz rá, a háztartásbeli dolgokat elvégzi, gyereket szül neki. Ő ilyen. Ha hosszan, és komolyan tervezed vele, tudj rá, hogy hamarosan előhozza a gyerek-dolgot. Lanával amiatt mentek szét. Harry gyereket akart, de ő túl fiatalnak tartotta magát. Nem értem a fiam, de ha ő így szeretné... Ezért nem volt még soha tényleg komoly kapcsolata. Gondolkozz el ezen, és hidd el, nem azért mondom, mert ijeszgetni akarlak. Jó tanács a jövőre nézve - mondja, én pedig erősebben markolom a tányért. Mielőtt bepánikolhatnék, újra megszólal. - Ó, és még valami. Te nem láttad, Harry hogy nézett arra a lányra. Tele volt tűzzel, és szenvedéllyel. Ha nem lennél te, már biztos, hogy újra együtt lennének. Vigyázz vele, veszélyes - simítja meg a karom, majd megszorítja, és kimegy a konyhából. 
Tudtam, egyszerűen éreztem, hogy a gyerek téma hamarosan előjön. De hogy ilyen hamar...
Valóban ezért mentek szét? 

Gondolkozz tiszta fejjel, Angel. 
Igazából, kedves Anne-től, hogy ezt elmondta. Más anya biztos, hogy megóvta volna a lányt ezektől az információktól, mert nem akarta, hogy együtt maradjanak a gyerekével. 
És a baba. Két nap, és húszéves leszek. Mikor anya engem szült, ő is húszéves volt. Ott állt mellette apa, volt állása, biztos családi hátteret tudott adni az érkező picinek, aki én voltam. 
Mi mindenünk van nekünk? 
Ott van Harry (hamarosan már az én) lakása, ami szép és jó. Van jól fizető állása, nekem meg mindegy, mert úgyis otthon maradnék a babával. 
De, ha tényleg felhozza, és én belemegyek, akkor is ott motoszkál a kérdés a fejemben: eléggé érettek vagyunk ahhoz, hogy felneveljünk egy gyereket? Ez nagyon nagy felelősség, és két huszonéves nem biztos, hogy méltó a feladatra. Ezzel nem arra célzok, hogy nem szeretnék gyereket. Hanem arra, hogy nem biztos, hogy készen állunk erre. 
De ha mégis úgy döntünk, és összejön. Mi lesz utána? Mi lesz akkor, ha elkezd bennem nőni? Harry nem tudja, milyen nehézségek várnak majd rám, mert ő csak megcsinálja a gyereket, én meg szenvedhetek vele. Jó, nem lenne szenvedés, de akkor is. 
Elkezdene nőni a hasam, a mellem megduzzadna, hisztisebb lennék, kívánósabb, és mit fog tudni velem kezdeni? Semmit.
Mi lesz, ha már boltba se tudok majd lemenni? Mi lesz, ha pont akkor indul be a szülés, mikor egyedül vagyok? És ha elpusztul a baba, mielőtt világra hozom? 
Be akarom én ezt vállalni egy fiú miatt? 
De addig nem akarok foglalkozni ezzel, ameddig fel nem hozza. Ami remélem, nem most lesz. 
Miközben ezeken gondolkozok, valaki benyit a konyhába. Megkönnyebülök a tudattól, hogy Harry az, egészen addig, amíg meg nem hallom a magassarkú csattanását. 
Gemma felé fordulok, aki érdeklődve néz rám, és az anyukájához hasonlóan megtámaszkodik mellettem, és megszólal. 
- Figyelj, Angel. Nem fogok neked hazudni. Nem tetszik, hogy az öcsém mellett vagy - mondja ki, velem meg forogni kezd a világ. Muszáj mindent a nyakamba zúdítani tíz perc leforgása alatt? 
- Miért? - a hang amely megszólal, rettentő távolinak tűnik. 
A fejem fáj, a fülemben dobog a szívem, hangom két oktávval magasabb, mint szokott, és azt hiszem, lassan elájulok. 
- Egyszerűen nem. Láttam már összetörni szakítás után. Túl sokszor ahhoz, hogy normálisnak mondjam az eseteket. Nem kérhetlek arra, hogy hagyd el, mert tudom, hogy szereted - forgatja meg a szemét gúnyosan. - De kérlek, ne bántsd meg. Mert ha megteszed akkor velem gyűlik meg a bajod - mondja fenyegetően. 
- Nem bántanám meg - válaszolom már az elsuhanó alakjának, ugyanis ő is egyedül hagy a konyhában. 
Sóhajtva elzárom a csapot, és nekidőlök. 
Most, konkrétan megfenyegetett a barátom nővére. Mindig is tudtam, hogy nem kedvel, de azért ennyire mélyre süllyedni. 
Nem is ismer, de egyből arra következtet, hogy meg fogom bántani Harryt. Ezt lehet belőlem kinézni? 

Ne hagyd magad, Angel.
Ha látják rajtam, hogy idegileg teljesen kikészítenek ebben a két napban, tuti, hogy legközelebb is hívni fognak. És Harry miatt muszáj lesz eljönnöm. 

Hol van Harry? 
Először kijelentik, hogy ha nem leszek terhes, el fog hagyni. Aztán, hogy szálljak le róla. 
Biztos vagyok benne, hogy összebeszéltek. Együtt akarnak kikészíteni. 
Kinyílik az ajtó. Ó, csak ne Anne, vagy Gemma legyen, kérlek, ne ők legyenek...
Szinte megkönnyebülök, mikor Harry lép be, és furán méreget, mikor a nyakába ugrok, és a fejem a mellkasába temetem. A hajamat simogatja, nyom egy puszit a homlokomra, majd elenged, és végre kérdez. 
- Mi a baj? - fogja meg a kezem, de csak sóhajtva legyintek. A torkomon egy hang se jön ki, a hajam fele már kijött a csuriból, és teljesen elfáradtam. - Amíg itt voltál, behoztam a cuccainkat. Nem megyünk be a szobába? - kezd el húzni, mire erőtlenül bólintok. Anne és Gemma szerencsére nincsenek sem a nappaliban, sem a folyosón. 
Mikor beérünk Harry szobájába, azonnal lekuporodok az ágyra, és hátravetem magam. Még mindig aggódva méreget, de szótlanul követ. 
Itt fekszünk egymás mellett, nekem pedig kavarognak a gondolataim. Mégis mihez kezdjek most? Biztos vagyok benne, hogy éppen elátkoznak valamelyik szobában... 
Kicsit paranoiás vagyok? Talán...
- Oké, most már mond el. Kaptál gondolkozási időt. Mi történt? - fordul felém. 
- Semmi, tényleg - nem leszek a gonosz barátnő, aki a családja ellen fordítja a fiút. Jobb lesz, ha nem szólok neki semmiről. - Tényleg szeretnél gyereket? - kérdezem meg hirtelen, ami egy ideje már a lelkem nyomja. Kicsit meghökken, de azonnal válaszol. 
- Egyszer majd igen - kezdi el csavargatni az egyik hajtincsenet. - Te? 
- Egyszer majd igen - ismétlem el. 
- És mikor lesz az az egyszer? - kérdezi bociszemekkel. - Egy hónap? Egy év? 
- Nem tudom. Attól függ, te mit szeretnél - fordulok felé. 
- Nem tudom - vonja meg a vállát. - Még előttünk az élet. Talán korai még most - válaszol kimérten. Kicsit meglepődök, de nem mondok semmit, csak bólintok. 
- Mennyi az idő? - kérdezem hirtelen. 
- Esküszöm, veszek neked egy órát születésnapodra - nevet fel, és előhúzza a telefonját. - Negyed hét. - De még csak most volt öt óra - csodálkozok.
- Gyorsan telik az idő, ha ilyen nagyszerű emberrel vagy összezárva - vigyorog egósan. 
- Persze - bújok közelebb hozzá. Fejemet a mellkasára hajtom, és hallgatom szapora szívverését. - Szeretlek - puszilom meg a szíve fölött. 
- Szeretlek - mosolyog rám. 
- És holnap hogy lesz? - ráncolom össze a szemöldököm. 
- Holnap? - kérdez vissza. - Kérlek szépen, felkelünk hatkor, hogy már nyolcra ott legyünk. Ugye már összepakoltad a ruháidat? 
- Persze - bólintok. Mondta, hogy vasárnap költözök, így nagyjából összeszedtem mindent. Most az egész szobám dobozokból áll, anyával szenvedtünk is rendesen. De legalább meg tudtunk beszélni mindent. 
- Na, Niall beszervezett egy kamiont, ne kérdezd honnan, felpakolunk, elmegyünk hozzám, berendezkedsz. 
- És utána? - emelem fel fejem, miközben ránézek. 
- Utána? Utána döglünk, mert ha hatkor már indulunk, akkor félkor kell kelni, tehát hulla leszek estére - kuncog. 
- És Lux? 
- Lux? Őt négyre hozzák. De majd el kell menni valamelyikünknek boltba, a másik meg majd otthon marad, és várja - vonja meg a vállát. 
- Jó, én elmegyek boltba - vállalom be. 
- Oké. És majd hétfő este jönnek érte, szóval szabadnapot vettem ki. Meg téged is elkértelek - vigyorog. 
- Borzasztó vagy - forgatom meg a szemem. 
- Most miért? - leszed magáról és felül. Én is követem, és nevetve megrázom a fejem. - Én inkább a szexi jelzővel illetném magam, de te tudod - belebokszolok a vállába, de nevetve elkapja a csuklóm, és magára ránt. 
- Mit csináljunk most? - kérdezem nevetve. 
- Hmm... Vannak ötleteim - mondja huncut mosollyal, és elkezdi kigombolni a blúzomat. Vigyorogva arrébb lököm a kezét, és óvatosan megszólalok. 
- Hülye! Anne bármelyik pillanatban benyithat, Gemmáról nem is beszélve - dorgolom le. Úgy tűnik, nem hatja meg, mert a fenekemre csúszik a keze, és a nyakamba temeti az arcát. 
- Bezártam az ajtót - dünnyögi, és puszikkal halmoz el. Beletúrok a hajába, ami a megadásom jele, de azért egy kicsit még eltolom. 
- És ha túl hangosak leszünk? - harapok bele az ajkamba. 
- Tudod hányszor hallottam Gemmát esténként visítozni? - húzza fel a szemöldökét. 
- Tudom, hogy a gyerek téma miatt szakítottál Lanával - mondom ki gyorsan, mire elenged, és felgyorsul a lélegzete. 
- Anya volt, igaz? - kérdezi sóhajtva. 
- A gyerek miatt? - kérdezek vissza.
- Nem. A megcsalás miatt. A gyerek csak az ürügy volt, amit a családnak mondtam. Ők nem tudnak a srácról - mondja halkan. 
- Miért nem mondtad nekik? - döbbenek le. 
- Mert most őszintén, mit hinnének? Hogy nem vagyok elég jó egy lánynak? - kérdezi mérgesen. 
- Ez hülyeség. Ha nem lennél jó egy lánynak, nem lennék itt - kulcsolom át a nyakát, és egy apró puszit nyomok a szájára. 
- De ők ezt nem tudhatják. Mindegy, sok olyan dolog van Lanával kapcsolatban, amiről még nem tudsz - legyint.
- Ő nem érdekel - mondom neki halkan, és végre szenvedélyes csókban forrhatunk össze. 
Harry minden nő álma. Figyelmes, kedves, megértő, de azért tud bunkó és egoista is lenni.
Nem tudom, mi történt régen. Csak azt, hogy utálom Lanát, bármit is tett. 

34 megjegyzés:

  1. Nagyon jó rész volt :o Mint mindig :)
    Gemma miért? :(
    Alig várom, hogy olvashassam Harry milyen édesen bánik Lux-al :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm <3
      Gemma.... Hát.... Na... xD
      Harry nagyon édes lesz 😍😍
      Köszönöm <3

      Törlés
  2. Nagyon jó rész volt! ;) Siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó *-* Imádom Harry egoista oldalát:D
    Gyorsan hozd a kövit♥

    VálaszTörlés
  4. Szegény Angelre mindenki a frászt akarja hozni. Én tuti nem bírtam volna ki ezt épp ésszel. Melesleg megértem miért nem mondta el Harry, hogy megcsalták. Elég ciki lehet elmagyarázni a családodnak hogy a legjobb barátod megdugta a barátnőd. (Bocsi a csúnya szóért) Bár azt nem értem, hogy miért nem mondja el Angelnek az egész sztorit. Na most már abbahagyom a hadoválást.
    Király rész volt gyorsan folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát, Angel kemény csaj :D bírja :D
      Igen, borzasztó ciki, mikor te vagy a fiú és semmi épp magyarázat nincs erre az egészre. Mit gondoltak volna?
      Hát, majd egyszer talán elmondja ;)
      Sietek! :)

      Törlés
  5. ROSA EN EGYSZER KINYIRLAK
    ES TUL JO
    EZ TUL JO
    EZ TUL JO
    EZ TUL JO
    nem ammma vagyok x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. BEJELNTKEZIK ES ERRE ODAIRJA, HOGY NEM AMMA VAGYOK XDDDD

      KOSZONOM
      IMADLAK
      TUDOM EN

      Törlés
  6. Hoppa most belepve irtam komit
    Jo mindegy

    VálaszTörlés
  7. Minden resz alatt egyre jobban beleszeretek Harrybe
    Es uristen
    Kell egy Harry
    ROSOJA SZEREZZ NEKEM HARRYT

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija
      En is szerizem Harryt
      Szerzek
      Rendelek neked Ebayrol

      Törlés
  8. Nagyon jó lett ;) :)
    Én személy szerint annyira megkedveltem ezt a történetet, hogy két nap alatt elolvastam az eddig megírt részeket. :D

    VálaszTörlés
  9. Szia! Imádom a történeted. Jól megírod a ,-karakterek gondolatát,érzéseit. Szépen fogalmazol. :) I love the simple (you) blog. Hurry to the next section.XxD♥

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Hú hallod ez a rész nagyon brutál jó lett hallod.*-*Nem tudom miért voltak vegyes érzelmeid felé,de,oszlasd el gyorsan őket.:DD
    Xx
    KK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi még annyit,hogy most már szükségem van feltétlen a mentőre vagy magára Haroldra..XddMert olyan tökéletes..*-*

      Törlés
    2. Szia!
      Köszönöm <3
      Nekem is kell egy Harry, szóval verekszünk érte :D

      Törlés
    3. Aha veszekszünk,de nem csak mi szerintem hanem milliók..XDDde hajrá..

      Törlés
    4. Ha te mondod..XDVárj nekem plusz pont:göndör haj..xD*-*
      Neked?

      Törlés
    5. Hullámos haj, basszus... XD

      Magas vagyok xD

      Törlés
    6. Hullámos haj, basszus... XD

      Magas vagyok xD

      Törlés
    7. Hullámos haj, basszus... XD

      Magas vagyok xD

      Törlés
  11. Szia:) Valami vár rád a blogomon:) Lili xx http://theydontknowaboutme0.blogspot.hu/2015/08/1-dijam.html

    VálaszTörlés